Smart Maintenance Day 2022

Voor de bovenbouw van het voortgezet onderwijs wordt op dinsdag 4 oktober 2022 een dag georganiseerd over Smart Maintenance (Slim onderhoud).

Smart Maintenance is onderdeel van de 4e industriële revolutie – waar we nu al middenin zitten – en maakt het mogelijk om ‘real time’ gegevens over machines en processen te verzamelen en te analyseren. Hierdoor zijn snellere, flexibelere en efficiëntere processen mogelijk en zijn goederen van betere kwaliteit tegen lagere kosten te produceren. De 4e industriële revolutie heeft ingrijpende gevolgen voor de traditionele productieverhoudingen tussen leveranciers, producenten en klanten, en voor de verhouding tussen mens en machine. Uiteindelijk zal hierdoor ook het profiel van werknemers veranderen.

Op deze dag kom je te weten wat Smart Maintenance nou precies is. We laten je zien welke opleidingen met Smart Maintenance er zijn (mbo èn hbo) en welke bedrijven Smart Maintenance al toepassen.

Let op: Deelname aan Smart Maintenance Day is voor deelnemende scholen uit de IJmond gratis. Het vervoer wordt door Techport verzorgd. Er wordt alleen om begeleiding vanuit school gevraagd.

Aanmelden Smart Maintenance Day - bovenbouw voortgezet onderbouw

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op