Icoon

Studiedag Docenten

Docenten hebben een belangrijke rol in de keuzes die leerlingen maken. Techport werkt daarom ook graag samen met docenten om leerlingen te interesseren voor techniek. Om docenten te inspireren en te ondersteunen biedt Techport een speciale techniek studiedag.

Techport organiseert de studiedag in samenwerking met de stichtingsbesturen van de basisscholen uit de IJmond en docenten tijdens de Techport Technologieweek. Tijdens deze dag krijgen docenten een beeld van techniekonderwijs en krijgen zij lespakketten en tips mee om op een laagdrempelige manier techniekonderwijs aan te bieden in de klas.

Studiedag 2020

In 2020 is de studiedag online georganiseerd. Beleving stond bij deze studiedag centraal. De docenten kregen dan ook een lezing en show te zien van Boy Vissers, experimenteerexpert van Quest jr. En na een introductiesessie Bèta & Tech Mentality via onze partner JetNet&TechNet gingen de docenten zelf aan de slag.

Wil jij het programma, of onderdelen daarvan alsnog volgen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Zoekt jouw school nog invulling voor één van de studiedagen? Neem contact op met Danielle van der Mark en we bekijken samen de mogelijkheden.

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op