Akkodis

Akkodis is een internationaal engineersbureau die capaciteit en kennis levert binnen de disciplines IT, Life Sience en artificial intelligence en robotisering maken onze wereld nóg interessanter. Daarbij kijken we verder dan ons eigen kunnen, want grenzen zijn er om te verleggen.

En wij vinden de juiste pionier voor het juiste moment. Of je nu een R&D-afdeling gaat opzetten, een nieuw product wil laten ontwerpen en produceren of je sneller in de markt wil positioneren, wij kunnen deze verkenning samen aangaan. Binnen jullie ontwikkelingscyclus springen wij in wanneer je ons nodig hebt.

Binnen afdeling industrie (Engineering) zijn wij een expert in het ontwerpen, construeren, berekenen en tekenen van machines of voor de optimalisatie van bestaande machines en productielijnen, de fabricage van onderdelen en het samenstellen daarvan tot en met prototypebouw en FAT/SAT.

Waarom Techport?

Weinig bedrijven kennen ons, maar wij willen graag onze expertise delen met de regio en een actieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van de maakindustrie in de regio IJmond/Amsterdam. Onze slogan is; Engineering a Smarter future Together. Samen met andere leden van Techport willen we werken aan nieuwe, slimme ideeën/oplossingen.  

Contactgegevens

Website: Akkodis
Contactpersoon: Robert te Riele / Experienced Business Manager

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op