Nieuws

Techport Sail Challenge naar HISWA

AMSTERDAM - Teams van basisscholen die meedoen aan de Techport Sail Challenge geven op zaterdag 5 september een demonstratie. Dit gebeurt tijdens de HISWA.


 Daar zeilen de teams met hun modelboten in een groot bassin bij de stand van het tijdschrift Zeilen. Kennismaken met de Techport Sail Challenge? Kom kijken!

 

Meer over Techport Sail Challenge

Meer over HISWA te Water

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief