Nieuws

Open bedrijvenschool Techport van start

Het project ‘Open Bedrijvenschool Techport’ gaat in januari 2016 van start. Met financiële hulp van gemeenten en provincie Noord-Holland starten we samen met Tata Steel, MKB bedrijven, het regulier onderwijs en particuliere opleiders het project ‘Open Bedrijvenschool Techport'.


Onder coördinatie van Techniekcampus Techport zal via een open infrastructuur een adequaat pakket aan trainingen, cursussen en opleidingen voor om- ,her-, en bijscholing aan werknemers uit de maakindustrie op basis van concrete marktvraag worden vormgegeven en aangeboden.  Doel van het project is om de drempel voor om- her- en bijscholing voor MKB bedrijven te verlagen, het scholingsaanbod efficiënter in te richten en het algehele kennisniveau van werknemers en werkgevers in de maakindustrie te verhogen. Leidt u uw eigen medewerkers op of leidt u op voor derden, dan bent u van harte welkom om bij dit initiatief aan te sluiten.

 

Meer informatie: Gerik ten Berge (06-52505974 – gerik.berge@techport.nl)

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief