Nieuws

OK CV: nieuwe training voor installateurs

Installatiewerk Noord Holland traint installateurs in het geven van energie-advies tijdens het onderhoud aan de CV-ketel. Installateurs die de tweedaase training hebben afgerond mogen het keurmerk CV OK gebruiken.


Brancheorganisatie Uneto/VNI introduceerde onlangs OK CV, een nieuw vrijwillig kwaliteitslabel voor periodiek onderhoud aan cv-ketels. Ronald Olij, directeur InstallatieWerk Noord-Holland: “Wij hebben daarvoor recent een 2-daagse training ontwikkeld, inmiddels is dat onze bestlopende cursus. Installateurs leren onder meer hoe zij tijdens de gebruikelijke onderhoudsbeurten hun klanten energie-advies kunnen geven, zoals tips over slim (energiezuinig) stoken en de aanschaf van een hr-ketel of zonnepanelen. Steeds meer consumenten en zakelijke opdrachtgevers zullen om dit label vragen.”

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief