Nieuws

Nu aanmelden voor Techniek Trofee 2015

Krijgen uw leerlingen techniekles? Schrijf uw basisschool dan nu in voor de TechniekTrofee 2015! De school met de beste techniekinitiatieven ontvangt de Maas Geesteranusprijs, bestaande uit een oorkonde, een penning en 3500 euro!


Naast rekenen en taal is kennis van techniek essentieel voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Techniek helpt hen om de wereld om hen heen beter te begrijpen. Het doet een beroep op hun nieuwsgierigheid en creativiteit en ze leren te reflecteren en verbanden te leggen. Bovendien kiezen kinderen die al jong op een inspirerende manier met techniek kennisgemaakt hebben, later eerder voor een baan in de techniek. En dat is met een groeiend tekort aan technische vakmensen in ons land, een welkome ontwikkeling.

 

De TechniekTrofee is een initiatief van TechniekTalent.nu en het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds. Deze wedstrijd stimuleert basisscholen om hun bestaande techniekinitiatieven en techniekprojecten bij ons bekend te maken en te delen met andere basisscholen.

 

Wilt u dit jaar meedingen naar de felbegeerde landelijke TechniekTrofee? Meldt u dan vóór 18 april aan of kijk hier voor meer informatie. De prijsuitreiking is op 17 juni.

 

Hier aanmelden

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief