Nieuws

Meet & Greet Procestechniek

VELSEN NOORD - Wil je meer weten over werken en leren bij Tata Steel en heel specifiek de opleiding voor Procestechniek?


En wil je weten wat een procesoperator doet en ontdekken of jij jouw toekomst ziet in de uitdagende en verantwoordelijke rol van procesoperator bij Tata Steel?  

Kom dan op 22 september naar de Meet & Greet voor Procestechniek. Het programma begint om 12.00 en duurt tot circa 16.30 uur. Tijdens het gehele programma ben je in de gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te gaan met de Instructeur en enkele Procesoperators. Zij kunnen je goed informeren over de opleiding, de stages en de werkzaamheden die je doet als Procesoperator.

 

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie over de Meet & Greet en zie hoe jij je aan kunt melden.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief