Nieuws

Meer weten over Robotica, Sensortechnologie of 3D-printen?

ICT speelt een steeds grotere rol in het productieproces. De Techniek Campus Techport ondersteunt met advies over productietoepassingen, nieuwe technologie of het zoeken naar eventuele partners.


Een nieuw tijdperk breekt aan in de maakindustrie: ICT gaat een steeds grotere rol spelen in het productieproces. Techniek Campus Techport ondersteunt bedrijven in de maakindustrie in de zoektocht naar nieuwe productietoepassingen. Wij beschikken over een breed netwerk van kennisinstellingen en bedrijven die u kunnen helpen om de eerste stappen te zetten naar nieuwe technologieën.

 

Partner vinden?

Wij zoeken een passende partner bij uw vraag. Denkt u bijvoorbeeld aan het testen met 3D metaalprinten, gebruik van slimme robots of toepassen van (big) data? Wij brengen u in contact met collega-bedrijven, hogescholen, universiteiten, broedplaatsen als de 3dMakerszone in Haarlem, het Roboticalab in Alkmaar en kennisinstituten als NLR, TNO en ECN. Meer weten? Neem dan contact op met Gerik ten Berge, projectleider bedrijven Techport Industries:  gerik.berge@techport.nl

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief