Nieuws

Kennisvoucherregeling Techport één jaar verlengd

De Techniekcampus Techport verstrekt sinds de zomer van 2015 kennisvouchers voor innovatieve ideeën van ondernemers die actief zijn in de maakindustrie. De gemeenten Heemskerk, Beverwijk en Velsen maken deze regeling mogelijk.


De kennisvouchers hebben een waarde van maximaal € 5000,-. Ondernemers kunnen de voucher gebruiken om vanuit hun bestaande activiteiten nieuwe innovaties tot stand te brengen. Kennisvragen hebben bijvoorbeeld betrekking op marktanalyse, de uitwerking van business modellen en businesscases, productontwerp of certificering. De regeling moet het makkelijker maken voor ondernemers om te innoveren. De regeling, die in eerste instantie tot het einde van dit jaar zou lopen, is met minstens één jaar verlengd tot 31 december 2016.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Gerik ten Berge (gerik.berge@techport.nl, 06-52505974)

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief