Nieuws

Jet-Net Career Day West

Meer dan 1.300 leerlingen uit 4 havo en 5 vwo uit region Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland hebben op woensdag 25 en donderdag 26 november het evenement 'Jet-Net Career Day West' bezocht. Het evenement vond plaats in de Felison Cruise Terminal in IJmuiden.


De leerlingen die het evenement bezochten hebben al interesse in beta en techniek. Dit blijkt uit hun profielkeuze. Het is de bedoeling dat deze interesse verder uitgebouwd wordt op de Jet-Net Career Day. Het uitbouwen van deze interesse gebeurt door middel van meer dan 30 workshops, verzorgd door 27 bedrijven en instellingen.  Onder begeleiding van een Guide hebben de leerlingen kennis gemaakt met  wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologieen wat zij zelf kunnen binnen de technologie.

Career Day 2 Career Day 1

Career Day 3 Career Day 4

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief