Nieuws

Jet-Net Career Day in Felison Cruise Terminal

Op woensdag 25 en donderdag 26 november 2015 vindt de Jet-Net Career Day West plaats in de Felison Cruise Terminal in IJmuiden.


Er is plek voor zo’n 1.600 leerlingen tijdens dit evenement, waarbij ze kennismaken met technologie en de bedrijven daarachter. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden of rekenen. Kortom: Ervaren! De Jet-Net Career Day West is een evenement dat wordt georganiseerd voor Jet-Net scholen uit Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.

 

Doel en opzet van de Jet-Net Career Day West
Leerlingen van de klassen 4 havo en 5 vwo met een N-profiel van de Jet-Net scholen uit Flevoland, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland zijn van harte welkom. Deze leerlingen hebben, gezien hun profielkeuze, al interesse in bèta en techniek en het is onze uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen. De Jet-Net Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Het inspelen op de belevingswereld is daarbij erg belangrijk. Leerlingen moeten de Jet-Net Career Day zien als een persoonlijke ervaring.

 

Meer info op de site van de Jet-Net Career Day

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief