Nieuws

Girlsday 2016

In april openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven én technische of ICT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Ook bedrijven en scholen in de regio Techport doen mee aan dit landelijke evenement, zoals Tata Steel. Meer deelnemers zijn welkom. Scholen en bedrijven kunnen zich inschrijven via www.VHTO.nl


Tijdens Girlsday nemen meisjes van 10 - 15 jaar deel aan interessante activiteiten die speciaal voor hen op Girlsday worden georganiseerd door bedrijven. De Meisjes maken kennis met de bèta/technische werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk. Natuurlijk leren zij ook de vrouwelijke medewerkers die in de bedrijven werken kennen! Zij krijgen zo een duidelijk beeld hoe het is om in de techniek en wetenschap te werken.

In april 2016 is op deze pagina meer te lezen over het programma van Grilsday bij Tata Steel.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief