Nieuws

Eindejaarsbijeenkomst Techport

Op 25 november is de jaaraflsuiting voor relaties van de Techport Campus en Techport Industries. Het evenement vindt plaats in de Felison Cruise Terminal bij de IJmond haven in Velsen (routeplanner: Volendamkade 1, IJmuiden).


De jaarafsluiting vindt plaats van 16.15 tot 18.30 uur. Wij laten zien wat Techport het afgelopen jaar bereikt heeft en nemen u mee in onze toekomstplannen. 

 

Onze bijeenkomst vindt plaats tijdens de Jet-Net Careerday. Een evenement waar 1.600 jongeren uit 4 havo en 5 vwo kennismaken met technologie in workshops van Nederlandse multinationals en hightech bedrijven uit de IJmond. Een ideale mogelijkheid om te zien hoe jongeren zich oriënteren op een technisch beroep en een mogelijkheid om te netwerken met technologische bedrijven actief in het Jet-Net netwerk.

 

Programma:
15.30 – 16.00 uur : Gelegenheid bezoek Jet-Net workshop
15.30 – 16.15 uur : Inloop
16.15 – 16.20 uur : Welkom door Jan Boudesteijn – programmamanager Techniek Campus Techport
16.20 – 16.50 uur : Tjeerd Talsma – gedeputeerde onderwijs en arbeidsmarkt provincie Noord-Holland.
Luister naar de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en overheidsbeleid
16.50 – 17.00 uur : Prijsuitreiking winnend ontwerp PET IJmond 2015
- motivatie door Hans Nooij – regio coördinator IJmond voor Jet-Net
- uitreiking door Tjeerd Talsma
17.00 – 17.30 uur : Paneldiscussie o.l.v. Lucas Land - manager PR Techport
17.30 – 18.30 uur : Borrel

 Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief