Nieuws

3 Miljoen voor samenwerking en innovatie in MKB

Minister Kamp (van Economische Zaken) stelt vanaf 8 oktober 2015, € 3 miljoen beschikbaar om samenwerking en innovatie in het mkb te versterken door de openstelling van de InnovatiePrestatieContracten (IPC) regeling.


InnovatiePrestatieContracten (IPC) is een subsidie voor samenwerkende mkb-ondernemingen in dezelfde regio, keten of branche die een meerjarig innovatietraject uitvoeren. Binnen een IPC-verband voeren 10 tot 20 mkb-ondernemingen  (collectieve) innovatieprojecten uit, onder begeleiding van een penvoerder (organisatie die statutair de belangen behartigt van ondernemers). Innovatie, samenwering en kennisoverdracht staan in dit tweejarig IPC-project centraal.
 

Aanvragen

Je kunt een aanvraag indienen van 8 oktober 2015 (9.00 uur) tot 5 november (17.00 uur). De meeste aanvraagdocumenten zijn beschikbaar, alleen het aanvraagformulier volgt nog. Kijk voor meer achtergrondinformatie over de IPC-regeling op de IPC-projectpagina. Hier vind je ook de handleiding IPC, die je kunt gebruiken bij het voorbereiden van uw aanvraag. 

 

Bron: www.rvo.nl

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief