Nieuws

3 Miljoen voor samenwerking en innovatie in MKB

Minister Kamp (van Economische Zaken) stelt vanaf 8 oktober 2015, € 3 miljoen beschikbaar om samenwerking en innovatie in het mkb te versterken door de openstelling van de InnovatiePrestatieContracten (IPC) regeling.


InnovatiePrestatieContracten (IPC) is een subsidie voor samenwerkende mkb-ondernemingen in dezelfde regio, keten of branche die een meerjarig innovatietraject uitvoeren. Binnen een IPC-verband voeren 10 tot 20 mkb-ondernemingen  (collectieve) innovatieprojecten uit, onder begeleiding van een penvoerder (organisatie die statutair de belangen behartigt van ondernemers). Innovatie, samenwering en kennisoverdracht staan in dit tweejarig IPC-project centraal.
 

Aanvragen

Je kunt een aanvraag indienen van 8 oktober 2015 (9.00 uur) tot 5 november (17.00 uur). De meeste aanvraagdocumenten zijn beschikbaar, alleen het aanvraagformulier volgt nog. Kijk voor meer achtergrondinformatie over de IPC-regeling op de IPC-projectpagina. Hier vind je ook de handleiding IPC, die je kunt gebruiken bij het voorbereiden van uw aanvraag. 

 

Bron: www.rvo.nl

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief