Nieuws

Rondetafelsessie Kiezen voor Technologie

Op maandag 2 maart aanstaande organiseert Techport een nieuwe rondetafelsessie ‘Kiezen voor Technologie’ met vertegenwoordigers van primair en voortgezet onderwijs èn het bedrijfsleven. Dit keer bij het Techportbedrijf Van der Eng ‘innovative identification solutions’ in Heemskerk.


Wat gaan we dit keer doen?
De Techport Technologie Week is geweest, het meerjarenplan 2019-2022 is klaar en op 1 januari 2020 staat de teller van het aantal Techportscholen op 21. Maar we gaan door! 2020 wordt het jaar van implementatie en concretisering.

Het voorlopige programma (aanvullingen welkom!)

1.     Ontvangst en introductie Van der Eng;

2.     Terugblik 2019

3.     Wat doen de partners (wat merken zij er van) nu ze zijn aangesloten bij Techport? En hoe hebben ze     ruchtbaarheid gegeven aan het feit dat ze Techportpartner zijn;

4.     Presentatie Techport Menukaart ‘Kiezen voor Technologie’

5.     Afsluiting en korte rondleiding;

Wil je ook aanwezig zijn? Let op: aanmelden noodzakelijk!

I.v.m. een beperkt aantal plaatsen is voor deze rondetafelsessie aanmelden noodzakelijk. Dit kan je doen door een mail te sturen naar secretariaat@techport.nl.

Wanneer?
Maandag 2 maart a.s. tussen 9.30 en 12.00 uur.

Waar?
Lijnbaan 45,
1969 ND Heemskerk

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief