Nieuws

Masterclass: Hoe financier je de groei van een duurzame ICT-onderneming?

Je hebt een ICT-onderneming en bent geïnteresseerd om je bedrijf duurzamer te maken. Of wellicht heb je al een duurzaamheidsplan en zoek je naar geschikte financiering om je ambitieuze doelstellingen te realiseren. Wat komt daar allemaal bij kijken? Waar liggen mogelijkheden? Hoe financier je een dergelijke transitie?

Tijdens deze workshop geven we je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met duurzaamheid in je ICT-bedrijf. Je krijgt inzicht in alle aspecten van duurzaam ondernemen in jouw sector en een overzicht van financieringsopties die beschikbaar zijn. Experts nemen je mee aan de hand van praktische stappen en tools die je gelijk kunt gebruiken.

Deze workshop maakt deel uit van een serie workshops over duurzaamheid in het MKB en wordt verzorgd door PIM Noord-Holland.

Meer informatie en aanmelden kan hier

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief