Nieuws

Nieuws 2020

31/03/20

INTURES INDUSTRY NU OOK TECHPORT-BEDRIJF


Lees meer
31/03/20

Techport Nieuwsbrief - maart 2020


Lees meer
02/03/20

Stimuleringsregeling Smart Industry Fieldlabs - Haalbaarheidsvoucher


Lees meer
04/02/20

Masterclass: Hoe financier je de groei van een duurzame ICT-onderneming?


Lees meer
03/02/20

Techport Nieuwsbrief - januari 2020


Lees meer
28/01/20

Opleiding procestechniek bedrijfsschool Tata Steel beste van Nederland


Lees meer
28/01/20

MasterClass Smart Maintenance

Bas Oonk, Learning Architect en eigenaar van De Learning Engineer is sinds dit jaar betrokken bij de ontwikkeling van de MasterClass Smart Maintenance en vertelt in dit interview wat deze MasterClass nou eigenlijk precies inhoudt.


Lees meer
28/01/20

Innovatietafel 'Maak meets Wind' - terugblik 22 januari


Lees meer
14/01/20

Maak meets Wind – Onderhoud Kranen

De samenwerkende organisaties (AYOP, World Class Maintenance en de Smart Industry Fieldlabs Zephyros en Techport) organiseren de Innovatietafel: “Maak meets Wind – Onderhoud Kranen” op woensdag 22 januari 2020.


Lees meer
14/01/20

Rondetafelsessie Kiezen voor Technologie

Op maandag 2 maart aanstaande organiseert Techport een nieuwe rondetafelsessie ‘Kiezen voor Technologie’ met vertegenwoordigers van primair en voortgezet onderwijs èn het bedrijfsleven. Dit keer bij het Techportbedrijf Van der Eng ‘innovative identification solutions’ in Heemskerk.


Lees meer

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief