Nieuws

Werken in de Wind?

Altijd al willen weten wat het precies inhoudt om in de wind industrie te werken? Heb jij prangende vragen aan professionals uit de wind industrie en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Geef je dan op voor de Wind Experience Day in IJmuiden op donderdag 28 maart 2019 en ontdek wat de wind jou te bieden heeft!


Het zijn gouden tijden voor jonge technici. De banen liggen voor het uitzoeken, en zeker ook in de windindustrie. Wegens de enorme groei van deze duurzame industrie in Nederland en het daarbij komende tekort aan technisch personeel, worden de Wind Experience Days georganiseerd. 

Meld je hier aan

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief