Nieuws

Techport tribe:Verpakking en handling rollen staal Tata Steel

Specialisten in verpakkingen en handling gezocht. Voor één van onze Techport bedrijven, Tata Steel, zoeken wij specialisten die tijdens een korte bijeenkomst hun kennis willen delen voor het verlagen van de kans op beschadigingen aan verpakkingen en een betere handling van staalrollen. Leuke bijkomstigheid: je steekt hier zelf ook weer wat van op!


Het probleem

Tata Steel merkt dat de hoogwaardige rollen staal die worden getransporteerd wel eens beschadigd bij de klant aankomen. Nu denkt Tata Steel dat het gaat om beschadigingen die door een slimmere verpakking of betere handling voorkomen had kunnen worden. Zeker nu de rollen staal steeds hoogwaardiger worden is een goede verpakking essentieel. Om de klanten tevreden te houden wil Tata Steel met een oplossing komen om de beschadigingen te verlagen. En daarnaast ook de afkeurkosten te verminderen. En hierbij is de hulp van specialisten nodig.

 

Techport specialisten gezocht!

Tata Steel heeft Techport gevraagd om binnen haar netwerk te zoeken naar specialisten op het gebied van verpakkingen en handling om samen te brainstormen en te kijken of er een oplossing gevonden kan worden voor dit probleem. Dus ben jij een materialen- en verpakkingsspecialist? Student binnen dit vakgebied? Werkzaam binnen een engineeringsbureau, transportbedrijf? Of ben jij een industrieel vormgever? Dan zoeken we jou!

 

Techport Innovation Tribe

Wil jij met de specialisten van Tata Steel meedenken? Meld je dan hier aan.

 

Datum: 13 maart

Tijd: 16.30 – 19.00 uur

Locatie: Telstar Stadion -  Club West

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief