Nieuws

Techport Technologie Week

 

Van 7 tot en met 11 oktober 2019 vindt de eerste Techport Technologieweek plaats. Tijdens deze week worden ruim 3000 leerlingen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, 400 docenten, ouders en bedrijven uit de IJmond regio, ondergedompeld in de 7 werelden van Technologie. De Techport Technologieweek is een uniek concept waarbij de bestaande evenementen PET IJmond, Techport Careerday en Techport Netwerkevent worden gebundeld in één week. 

 

De Techport Technologie Week is de ideale plek om leerlingen, maar ook leerkrachten en ouders, te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. De 7 werelden van Technologie staan deze week centraal. In deze 7 werelden van Technologie kunnen de bezoekers de mogelijkheden van technologie en het werken in de technologie ervaren. Ook zijn de verschillende technologische opleidingen aanwezig. De leerlingen gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: ervaren!

 

Praktische informatie

Locatie
Sporthal De Walvis (adres: Van Loenenlaan 1, Beverwijk)

Aanmelden?
Aanmelden voor de verschillende programma's in de Techport Technologieweek is noodzakelijk (zie onderstaande links). Aanmelden voor de scholenprogramma's gaat via de scholen in de regio.

Programma
Maandag 7 oktober - Tech Your Talent
09.00 – 12.30 uur vmbo/mavo 2 
13.00 – 16.00 uur havo/vwo 3

 

Dinsdag 8 oktober - Tech Your Talent
09.00 – 12.30 uur vmbo 3
13.00 – 16.00 uur havo/vwo 4/5

 

Woensdag 9 oktober
08.30 – 13.00 uur Programma voor leerkrachten Basisonderwijs
13.00 – 17.00 uur
Techniek Uitmarkt voor leerkrachten Basisonderwijs
15.00 – 19.00 uur Evenement voor het netwerk van Techport

 

Donderdag 10 oktober - PET IJmond
09.00 – 15.00 uur Basisscholen groep 7/8
19.30 – 21.00 uur
Programma voor ouders van leerlingen die PET IJmond bezoeken

 

Vrijdag 11 oktober - PET IJmond
09.00 – 13.30 uur Basisscholen groep 7/8

 

Contact

Nog vragen? Neem dan contact op.

 

Of kijk op: https://petevents.nl/iwe-event/pet-ijmond/ voor meer informatie over PET IJmond (PO) of op https://www.techportal.nl/tech-your-talent voor meer informatie over Tech Your Talent (VO).

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief