Nieuws

Techport aanwezig op het Havenfestival!

 

Zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt het jaarlijkse Havenfestival IJmuiden georganiseerd. Tijdens dit tweedaagse festival vinden er tal van activiteiten plaats.

 

Techport zal, samen met het Technisch College Velsen, aanwezig zijn op het Havenfestival op zaterdag & zondag van 12.00 – 17.00 uur in het Techport Theater!

 

Doe een workshop uit ons Technolab!

En ga aan de slag met zonne-energie. Deze workshop is geschikt voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Studenten van het Technisch College Velsen zijn aanwezig om de kinderen te begeleiden.

 

Of kom kijken naar een show van MadScience

Een knallende presentatie waar het publiek getrakteerd wordt op het leukste vanuit de wetenschap!

 

Bezoek

Het Havenfestival IJmuiden is gratis toegankelijk en staat open voor iedereen. Kom dus zeker met je kinderen langs in het Techport Theater! Je vindt ons op de Trawlerkade (stand nummer 9).

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief