Nieuws

Technologieweek in Sporthal De Walvis

Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangekondigd vindt in de week van 7 t/m 11 oktober 2019 de technologieweek plaats: ‘Techport maakt de toekomst!’ In deze week worden onder andere de bestaande evenementen zoals PET IJmond en de Techport Careerday gebundeld.


Gedurende deze week zullen er verschillende evenementen plaatsvinden voor leerlingen van het vmbo 2 en 3, havo en vwo 3, 4 en 5 en basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Maar ook voor leerkrachten, ouders en het netwerk van Techport zoals schooldirecteuren en het bedrijfsleven.

De technologieweek zal plaatsvinden in sporthal De Walvis aan de Loenenlaan in Beverwijk.

De organisatie van Techport is al druk bezig met de voorbereidingen van de verschillende evenementen en heeft daarvoor een klankbordgroep in het leven geroepen en verschillende deelnemers vanuit het speelveld uitgenodigd om mee te denken over de invulling. Afgelopen week is er een eerste bezoek gebracht aan De Walvis om de mogelijkheden door te spreken.

Houdt onze website en social media-kanalen (Twitter en LinkedIn) in de gaten voor meer info over de Technologieweek!

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief