Nieuws

Technolab in SHIP: plan nu alvast je bezoek voor schooljaar 2019-2020

 

Leerkrachten opgelet: Tot aan de zomervakantie is het Technolab in SHIP helemaal volgeboekt! Om teleurstellingen te voorkomen: plan nu alvast je bezoek voor schooljaar 2019-2020.

 

Welke workshop ga jij met je groep volgen?

Kom je voor het eerst naar het Technolab in SHIP? Begin dan met de introductieworkshop: 'kruip in de huid van de sluiswachter'. Of ga aan de slag met zonne-energie of waterkracht. Heb je deze workshops ook al gevolgd? In schooljaar 2019-2020 komt het Technolab ook weer met een nieuwe workshop! Wat we dan gaan doen, onthullen we binnenkort. Wat we nu al weten: ook deze workshop wordt weer superleuk!

 

De workshops van het Technolab zijn geschikt voor groep 3 t/m 8.

Maximaal aantal leerlingen per workshop: 30 (introductieworkshop: maximaal 16 leerlingen)

Workshoptijden: 9.30 - 11.30 uur op maandag t/m vrijdag; woensdag gesloten.

Aanmelden via: danielle.vandermark@techport.nl

Kijk voor meer info op: https://www.techport.nl/kiezen/technolab.html

 

Zien we jullie volgend jaar in het Technolab in SHIP?!

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief