Nieuws

Stimuleringsregelingen Smart Industry Fieldlabs

Op 18 maart 2019 worden twee stimuleringsregelingen binnen de prioriteit “Versterken van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie” voor Smart Industry Fieldlabs opengesteld.


De stimuleringsregeling is voor een MKB of Mid-cap onderneming die activiteiten ontwikkelt die bijdragen aan het slimmer maken van de maakindustrie en/of de ontwikkeling van toepassingen binnen de Smart Industry. Toepassingen zijn bijvoorbeeld, kunstmatige intelligentie, big data & data analytics, blockchain, encryptie technologieën, high performance computing, (opto)mechatronics, 3D printing, robotica, sensoren en actuators. De stimuleringsregelingen staan open voor de provincies Utrecht, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. De ondernemingen moeten in de maakindustrie zitten. Klik hier voor meer informatie.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief