Nieuws

Stem op jouw favoriete NH Innovatiepionier

Noord-Holland barst van de innovatiekracht, met een hoge dichtheid aan kleine en grote ondernemingen, kennisinstellingen en organisaties. Samen zorgen zij voor een ongekend innovatieve provincie.


Wie maken dit mogelijk? Zij die binnen deze organisaties buiten de gebaande paden durven te treden en hiermee de weg vrijmaken voor ondernemers om te excelleren en te innoveren: de Innovatiepioniers.

Vaak krijgen deze wegbereiders niet de aandacht die ze verdienen. Daarom presenteren wij op het Innovatiefestival Noord-Holland de Top NH Innovatiepioniers. Iedereen kan Noord-Hollanders nomineren die anderen in de provincie in staat stellen te innoveren en te verduurzamen.Ook verschillende Techport medewerkers zijn genomineerd!

 

Stemmen op jouw favoriet kan hier.

 

Wie maakt kans om in de Top NH Innovatiepioniers te komen? Mensen die:

  • Ondernemers in staat stellen hun innovatiepotentieel te bereiken
  • 18 jaar of ouder zijn
  • Werkzaam of woonachtig in Noord-Holland

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief