Nieuws

Stem nu op jouw Techport innovatiepionier

Maar liefst drie van onze Techport collega’s zijn genomineerd voor Top NH Innovatiepionier.


De grootste innovatiepionier van Noord-Holland wordt bekend gemaakt tijdens het Innovatiefestival in Alkmaar op 13 februari. Vind jij ook dat één van de Techport toppers er met deze mooie prijs vandoor moet gaan? Breng dan snel je stem uit.

Noord-Holland barst van de innovatiekracht, met een hoge dichtheid aan kleine en grote ondernemingen, kennisinstellingen en organisaties. Samen zorgen zij voor een ongekend innovatieve provincie. Wie maken dit mogelijk? Zij die binnen deze organisaties buiten de gebaande paden durven te treden en hiermee de weg vrijmaken voor ondernemers om te excelleren en te innoveren: de Innovatiepioniers.

Vaak krijgen deze wegbereiders niet de aandacht die ze verdienen. Daarom presenteert het Innovatiefestival Noord-Holland de Top NH Innovatiepioniers. Wij zijn trots dat drie van onze Techport collega’s zijn genomineerd voor deze mooie prijs. Wie is jouw Techport innovatiepionier? Breng hier direct je stem uit.

Gerik ten Berge – programmaleider Techport
Henno van Horssen – programmamanager Techport
Theo Koster – business developer Techport

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief