Nieuws

Stem nu op jouw Techport innovatiepionier

Maar liefst drie van onze Techport collega’s zijn genomineerd voor Top NH Innovatiepionier.


De grootste innovatiepionier van Noord-Holland wordt bekend gemaakt tijdens het Innovatiefestival in Alkmaar op 13 februari. Vind jij ook dat één van de Techport toppers er met deze mooie prijs vandoor moet gaan? Breng dan snel je stem uit.

Noord-Holland barst van de innovatiekracht, met een hoge dichtheid aan kleine en grote ondernemingen, kennisinstellingen en organisaties. Samen zorgen zij voor een ongekend innovatieve provincie. Wie maken dit mogelijk? Zij die binnen deze organisaties buiten de gebaande paden durven te treden en hiermee de weg vrijmaken voor ondernemers om te excelleren en te innoveren: de Innovatiepioniers.

Vaak krijgen deze wegbereiders niet de aandacht die ze verdienen. Daarom presenteert het Innovatiefestival Noord-Holland de Top NH Innovatiepioniers. Wij zijn trots dat drie van onze Techport collega’s zijn genomineerd voor deze mooie prijs. Wie is jouw Techport innovatiepionier? Breng hier direct je stem uit.

Gerik ten Berge – programmaleider Techport
Henno van Horssen – programmamanager Techport
Theo Koster – business developer Techport

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief