Nieuws

SMART INDUSTRY FIELDLABS TOT €20.000,- WORDEN TOT 50% VERGOED MET EEN INNOVATIEVOUCHER

3DMakersZone is, net als het Field Lab Smart Maintenance Techport, een unieke plek waar met bedrijven versnelt wordt geïnnoveerd. Ideeën en concepten komen hier direct tot leven en worden uitgewerkt tot prototypes en pilots. Via onze events wordt het netwerk versterkt en met onze innovatieprogramma’s ervaring opgedaan die je direct kan toepassen. Helemaal van A tot Z en alles er tussenin.


Op deze manier versnellen we vernieuwing en brengen we technologieën zoals Sensortechnolgie, Advanced Analytics en3D-Printing, Blockchain en Internet of Things ook echt in de praktijk. Dat doen wij met ons eigen machinepark met onze eigen mensen in ons eigen fieldlabs  die vol staan met industriële 3D-printers, 3D-scanners, robotarmen en een proeffabriek met pompen en elektromotoren.

Als officieel Smart Industry Fieldlab stimuleren en starten 3DMZ en het Field Lab Smart Maintenance Techport samen met bedrijven innovatieve projecten rondom digitale innovatie.

 

Voor MKB-bedrijven kunnen dit soort innovatieprojecten en trajecten te hoog gegrepen zijn qua kosten. Mede hierom zijn speciaal voor het MKB en MIDCAP uit de maakindustrie innovatievouchers ontwikkeld ter ondersteuning waarbij projecten tot €20.000,- tot wel 50% worden vergoed. Dit geldt dus ook voor het Techport Fieldlab!

Kijk voor meer informatie hier.

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief