Nieuws

15 juni 2020 Techniekpact Jaarconferentie

De Techniekpact Jaarconferentie vindt plaats op de campus van Wageningen University & Research in FoodValley. Het thema is FoodTech en gastheer van deze editie is Landsdeel Oost.


“Met ‘FoodTech’ hebben we een ontzettend rijk thema in handen. We gaan hiermee de innovaties op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt in de hele keten met z’n allen beleven”, aldus Brigitte Willemsen, provincie Gelderland en voorzitter van het liaison Techniekpact Oost overleg.  

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en ook deze editie belooft -net als voorgaande jaren- weer een mooi en inspiratievol samenzijn te worden. Zeker gezien het feit dat zowel landelijk als regionaal gekeken wordt naar hoe het Techniekpact en de ontstane (regionale) samenwerkingen voortgezet kunnen worden.

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief