Nieuws

Meet the Boss

Negen middelbare scholen uit heel Nederland streden donderdag 18 april bij Tata Steel in IJmuiden om de eerste plaats in de debatwedstrijd Meet the Boss. Maar liefst 220 leerlingen uit de bovenbouw van havo en vwo gingen met elkaar in debat over verschillende stellingen binnen het thema ‘klimaat & duurzaamheid’. Leerlingen van het Regius College uit Schagen wisten de felbegeerde eerste prijs in de wacht te slepen.


Het debat, dat georganiseerd wordt door Jet-Net & TechNet in nauwe samenwerking met het Nederlands Debat Instituut, leidt altijd tot heftige discussies, inspirerende argumenten en grootse uitsmijters. Maar het laat leerlingen bovenal nadenken over de waarde van technologie voor de maatschappij. Vanuit de Techport regio deed het Bonhoeffercollege mee aan de wedstrijd.

Techport roept bedrijven en scholen op om volgend jaar ook aan te sluiten. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jinske Goedhart.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief