Nieuws

Pro-motor Award: laatste kans om je idee in te sturen!

Tot 1 december 2019 is het nog mogelijk om de jury ervan te overtuigen waarom jouw idee de Pro- motor Award moet winnen!


Welke publiek private samenwerking heeft grote meerwaarde voor een mkb-bedrijf? Voor pps'en een mooie kans om mkb partner(s) in het zonnetje te zetten! Dus ken jij dat ene bedrijf dat enorme meerwaarde ervaart van de samenwerking met het onderwijs en andere partners? Dan ontvangen we graag je inschrijving. Bekijk hier eerdere genomineerden en winnaars voor inspiratie.

Meedoen?
De criteria voor deelname vind je hier.Indienen kan eenvoudig door een e-mail te sturen waarin je (max. 2 A4) jouw succesproject of idee voordraagt. Zorg ervoor dat hierin de criteria terugkomen. Stuur je voordracht vóór 1 december 2019 naar hallo@wijzijnkatapult.nl. 

Jury bekend
Op 6 februari 2020 vindt voor de vierde keer de uitreiking van de Pro-motor Award plaats, een initiatief van Katapult. Het thema van dit jaar is: meerwaarde voor het mkb. Daarom is er gekozen voor een ondernemende jury: onder leiding van juryvoorzitter Jacco Vonhof kiezen Claudia Reiner, Ronald Kleijn, Carl Rohde, Nienke Meijer en Paul Veger de samenwerking die de grootste meerwaarde voor mkb oplevert.

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief