Nieuws

Ouderprogramma - 10 oktober 2019

 

UITNODIGING VOOR OUDERS

 

Samen met jouw kind sta jij op het punt om een keuze te maken voor een vervolgopleiding. Een moeilijke taak, want hoe weet je waar het talent van je kind het best tot zijn recht komt? Waar kies je voor?

 

Daarom organiseren wij tijdens de Techport Technologieweek een speciale avond voor de ouders. En geven wij je een kijkje in de 7 werelden van Technologie.

Ontdek dat er een grote variatie is aan technische beroepen en dat er voor ieder kind toekomstmogelijkheden zijn in de technologie!

 

MELD JE AAN!

 

Datum: donderdag 10 oktober

 

Programma:

 

19.00 uur Inloop met koffie/thee

19.30 uur Start programma & welkom

19.30 uur Marijn van Dongen van Platform Talent voor Technologie over het Beta&Tech Mentality model en de 7 werelden van Techniek. Hiermee laat hij zien dat er voor alle kinderen toekomstmogelijkheden zijn in de techniek en/of technologie

20.00 uur Michael Pieneman, Directeur Dolphin Marine over welke competenties heeft de vakman / -vrouw van morgen nodig? Zijn we op de juiste weg om vakmensen op te leiden die aan de vraag van de markt voldoen? Michael neemt u mee op een rollercoaster reis door het heden en de toekomst om de antwoorden te vinden op deze vragen

20.30 uur Rondlopen in de 7 werelden en zelf beleven hoe leuk en breed technologie is & bekijken waar jouw kind overdag naar toe gaat!

20.45 uur Plenaire afsluiting met borrel

 

Locatie: Sporthal De Walvis, Van Loenenlaan 1, Beverwijk

Deelname is kosteloos.

 

Aanmelden kan via de volgende link: http://bit.ly/TTW-ouders

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief