Nieuws

Nieuwe Vrienden komt op 19 november naar het Zaantheater

Op dinsdagavond 19 november 2019 vindt de voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’ plaats, speciaal voor werkgevers uit de bouw, metaal en installatiebranche.


 

De succesvolle muziektheatervoorstelling van theatergroep Plezant wordt u aangeboden door de MRA programma's House of Skills en de Klimaatopgave en OTIB.

Nieuwe Vrienden gaat over het werk en leven van Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer die midden in de klimaat- en energietransitie zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden. Links wordt hij ingehaald door innovatieve concepten en rechts door nieuwe spelers in de branche die grote projecten aanpakken. Het roer moet om. 

De voorstelling neemt u mee in de maatschappelijke, technologische en personele uitdagingen waar we komende jaren niet omheen kunnen en met elkaar mee aan de slag moeten. Hoe gaat u hier als ondernemer samen met uw medewerkers mee om en is een Leven Lang Ontwikkelen binnen uw bedrijf al vanzelfsprekend? Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland, zal deze avond aanwezig zijn om een inhoudelijke opening te verzorgen.

Wij nodigen u van harte uit bij deze voorstelling aanwezig te zijn, samen met uw (zaken)partner, collega’s of relaties. Het wordt een avond vol herkenning en inspiratie. Noteer dus dinsdagavond 19 november 2019 In uw agenda en meld u aan via onderstaande knop! De locatie is het Zaantheater in Zaandam, u bent welkom vanaf 19.00 uur. Het toneelstuk eindigt omstreeks 21.30 uur. Onder het genot van een drankje is er aansluitend de gelegenheid om na te praten. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u op korte termijn een officiële bevestiging.

 We zien uit naar uw aanwezigheid!

 

Ik ben er bij!

Laat ons weten of u aanwezig zult zijn. 

 

 

 

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief