Nieuws

Nieuwe partner van Techport, Z-bridge, stelt zich voor

 

Bastiaan Spruit, General Manager van Z-Bridge BV vertelt waarom Z-Bridge is aangesloten bij Techport

 

Z-Bridge ontwikkelt, verhuurt en verkoopt van beweging gecompenseerde bruggen om onderhoudspersoneel op de volle zee, veilig op een windmolen af te zetten.

 

Waarom aangesloten bij Techport?

Z-Bridge is een innovatief bedrijf. Met de ontwikkeling van ons nieuwe lichtgewicht Bring-to-Work systeem willen we de toekomstige Offshore wind parken voor de kust van IJmuiden bedienen. Om de groeiambitie van Z-Bridge in te vullen is het cruciaal om voldoende technisch personeel te vinden. We onderschrijven daarom ook de speerpunten van Techport “Kiezen, Leren, Werken en Innoveren”. Een baan in de techniek heeft de toekomst!!  

 

Wat kom je halen en wat kom je brengen?

Z-Bridge wil zich inzetten om de jeugd te interesseren voor de techniek, in de vorm van voorlichting en stageplekken. Daarnaast zullen we waar mogelijk “Innovation Tribes” ondersteunen door onze kennis op het gebied van Offshore in te brengen op vraagstukken van collega ondernemers. We kijken uit naar de samenwerking met andere Techport bedrijven! 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief