Nieuws

Netwerkevenement, PET IJmond en Careerday in één week

In de week van 7-11 oktober 2019 wordt er voor het eerst een technologieweek georganiseerd. In deze week worden de bestaande evenementen PET IJmond, Techport Careerday en het Techport Netwerkevent gebundeld.


Het belangrijkste doel van deze week is het om jongeren de mogelijkheden van technologie te laten zien, ze te interesseren en daardoor techniektalent aan te wakkeren.
Ook zal tijdens deze week een vervolg van het succesvolle netwerkevent plaatsvinden. Centraal staat de samenwerking tussen het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven om uiteindelijk te komen tot een toekomstgerichte en duurzame maak- en onderhoudsindustrie.

Tijdens deze week zullen er verschillende events plaatsvinden voor leerlingen van het vmbo 2 en 3, havo en vwo 3, 4 en 5 en basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. Maar ook voor leerkrachten, ouders en het netwerk van Techport zoals schooldirecteuren en het bedrijfsleven.

Houd onze website en social media kanalen (Twitter en LinkedIn) in de gaten voor meer info!

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief