Nieuws

Katapultdag on tour

Op 13 en 14 juni vindt de tweedaagse Katapultdag on tour plaats in Noord-Holland. De allerbeste samenwerkingsverbanden onderwijs-bedrijfsleven presenteren zich hier. Het thema?: het ontwerpen van een structurele verbinding tussen innovatie en beroepsonderwijs.


Op dag 1 gaan we de regio in met 4 uitdagende routes, en op dag 2 geven we antwoord op de vraagstukken door de bedrijven aangeleverd tijdens de innovatie challenge (zogenomed Makathon Light).

 

Een beschrijving van de 4 inspirerende routes leest u hier

 

De praktische informatie leest u hier

 

Aanmelden kan hier

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief