Nieuws

iTanks Pitch Ontbijt regio Amsterdam bij Techport

De Ontbijt Pitches van iTanks vinden plaats in verschillende havengerelateerde steden in Nederland en België Het Pitch Ontbijt is een event waarbij je de unieke gelegenheid hebt de korte presentaties van ondernemers met innovatieve producten en plannen bij te wonen.


Onder het genot van een heerlijk ontbijt en in het gezelschap van een waardevol netwerk is dit een goede zakelijke start van jouw dag.

Meer informatie en een aanmeldlink staat hier.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief