Nieuws

Inzendtermijn voorstel Conferentie Nederland Digitaal 2020 verlengd

Het programma wordt ingevuld door ondernemers, wetenschappers, onderwijskundigen en vertegenwoordigers van overheids- en maatschappelijke organisaties. Ook u kunt een voorstel voor het programma indienen. Het gaat vooral om interactieve deelsessies of spraakmakende demonstraties op de innovatiemarkt. De inzendtermijn is verlengd tot 7 januari om 12.00 uur ‘s middags.


  • Ga naar de website Nederland Digitaal voor alles wat u moet weten over het indienen van voorstellen voor de Digitaal Talent Dag en de Nederland Digitaal Dag.
  • Ga naar de website van ICT.OPEN als u een bijdrage wil leveren aan de wetenschapsconferentie.

 In januari worden alle inzendingen beoordeeld en wordt het programma vastgesteld door een programmacommissie.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief