Nieuws

Innovation Tribe

Voor een van onze Techport bedrijven, Tata Steel, werd er 13 maart jl. een Innovation Tribe georganiseerd in het Telstar Stadion. Tijdens deze bijeenkomt hebben 22 specialisten vanuit het netwerk van Techport hun kennis gedeeld.


Gezamenlijk werd er gekeken naar het vraagstuk van Tata Steel om de kans op beschadigingen aan verpakkingen van hun staalrollen te verlagen en om een betere handling van staalrollen te creëren.


Aan het einde van deze energieke bijeenkomst waren er drie mooie, verassende oplossingen bedacht. Tata Steel kijkt tevreden terug op deze bijeenkomst: ‘Binnen korte tijd met relatief lage inspanning een energie- en ideeënrijke bijeenkomst met goede kans op opvolging’ aldus Lisette Sierevogel van Tata Steel. Binnen een aantal weken komt er een terugkoppeling vanuit Tata Steel over de opvolging hiervan, mogelijk wordt er hiervoor een innovatieproject opgezet.

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief