Nieuws

Innovatietafel ‘Wind meets Maakindustrie’.

Smart Maintenance wordt meer en meer een onderscheidende factor voor producenten uit de maakindustrie om internationaal concurrerend te kunnen zijn.


Deze ervaring uit de maakindustrie is zeer waardevol voor de nog zeer jonge industrie van Offshore Wind.  Techport zoekt de crossover tussen actieve bedrijven uit de  windindustrie en bedrijven die een bepalende rol hebben in het slimmer maken van onderhoud in de maakindustrie Voor de tweede maal organiseert Techport dan ook samen met Fiedlab Zephyros en de belangenvereniging Amsterdam IJmuiden Offshore Ports een innovatietafel voor de wind- en maakindustrie. Op 13 november zal dieper worden ingegaan op een paar specifieke thema’s:  data (collectie en eigendom), sensoren, digital twinning, onderwater kabelontgronding en detectie, inspecties, innovatie in businessmodellen en onderhoud kranen. Heeft u interesse om deel te nemen? Dan kunt u contact opnemen met Theo Koster (theo.koster@techport.nl) of Gerik ten Berge (gerik.berge@techport.nl)

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief