Nieuws

Heb je een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs?

Heb jij een goed idee voor Wetenschap & Techniek op de basisschool? Doe mee aan de TechniekTrofee en win € 2.500,- Of heb je al een doordachte aanpak? Je kunt een mooie geldprijs van € 2.500 winnen om Wetenschap & Techniek naar een hoger plan te tillen. Doe mee aan de TechniekTrofee!


Twee prijzen van € 2.500

Er zijn twee prijzen te winnen. Basisscholen met een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs maken kans op de Inspiratieprijs. Als jouw school wint, kun je het prijzengeld van € 2.500 meteen besteden aan de uitvoering van dit idee.
 
Als jouw school al goed op weg is met W&T kun je meedingen naar de TechniekTrofee. De winnende basisschool – met het beste voorbeeld van W&T in het basisonderwijs – krijgt een geldprijs van € 2.500 en een trofee. Een mooie erkenning die bovendien veel positieve publiciteit oplevert.
 
Uitnodiging voor het TechniekTrofeest
Uit de inzendingen nomineert de jury drie scholen, in beide categorieën. Vervolgens worden op 29 januari 2020 de winnaars tijdens de feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt. Iedere school die meedoet aan de TechniekTrofee ontvangt een uitnodiging om dit feest bij te wonen.
 
Aanmelden uiterlijk 22 november
Enthousiast geworden om mee te doen? Tot en met 22 november 2019 kun je jouw school aanmelden op www.techniektrofee.nl. Hier lees je ook alles over de wedstrijd en de beoordelingscriteria.
 
De TechniekTrofee is een initiatief van Jet-Net & TechNet. De prijs wordt sinds 2014 uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van wetenschap- en techniekonderwijs.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via primaironderwijs@jet-net.nl.
 

Inzenden kan online via deze link.

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief