Nieuws

Deuren staan open

De Academy van Tata Steel is vanaf begin af aan betrokken bij Techport. Via Techport is het voor ons mogelijk om de jarenlange ervaring op het gebied van onderwijs te verbinden met ondernemerschap en innovatie. En dat is hard nodig. We moeten ons als bedrijf in een sterk concurrerende markt steeds zien te bewijzen. En wij niet alleen, dit geldt voor veel van onze partners. 

Een van de mogelijkheden om dat te doen is door ons te onderscheiden met goed gepland onderhoud. Hiermee voorkomen we bijvoorbeeld onnodige stilstanden. Het tijdig kennis maken met slim onderhoud is hierin belangrijk. De inhoud en aard van de werkzaamheden verandert en dat vereist andere kennis, andere vaardigheden. En daarom ben ik extra blij dat Techport Fieldlab Smart Maintenance inmiddels is geopendeen fysieke proefopstelling voor het ontwikkelen van slimmer onderhoudIn het Fieldlab kunnen we processen simuleren, sensoren testen en data omzetten in informatie zodat we verder leren en kennis vergroten. Ik ben er zelf natuurlijk erg trots op dat de Academy het Fieldlab mag hosten. Wopenen hiermee letterlijk onze deuren om samen te werken, nieuwe mensen te ontmoeten en te innoverenIk zie het Fieldlab als een eerste stap op weg naar Techport Centre, een fysieke plek voor opleiden, innoveren en ondernemen in de IJmond. 

Wil je ook meedoen? Kom langs voor een kop koffie, de deuren staan open! 

Fabienne Hendricks, 
Manager Tata Steel Academy en lid van de stuurgroep van Techport

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief