Nieuws

citymarketingcafé

Met ingang van maart 2019 organiseert de gemeente Velsen elke laatste donderdag of vrijdag van de maand een citymarketingcafé in het .IJmuiden-kerkje aan de Helmstraat.


Hierbij wordt elke keer een thema behandeld dat door één of meerdere sprekers wordt ingeleid. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over de ideeën die er leven. De bijeenkomsten worden begeleid door de citymarketeer en zijn gratis toegankelijk. Het eerste citymarketingcafé wordt gehouden op donderdag 28 maart (aanvang 16.00 uur) en staat in het teken van innoveren. Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief