Nieuws

Brengen jouw leerlingen innovatie tot leven?

Doe mee aan de Vakkanjer Junior Innovation Challenge


Doe jij mee aan de innovatiewedstrijd voor leerlingen uit groep 7 en 8?

Interactieve gastles van twee uur door een bedrijf uit de buurt
In een interactieve gastles van twee uur gaan we met jouw klas aan de slag. Een gastdocent van een bedrijf uit de buurt vertelt over de uitdagingen waar zij voor staan. Dan begint de challenge en worden de leerlingen in teams uitgedaagd om innovatieve ideeën te bedenken voor het bedrijf. Dit idee presenteren ze in een pitchvideo die tijdens de les wordt opgenomen.

Vakkanjer Junior is een nieuw programma van Jet-Net & TechNet
Leerlingen ontdekken en ontwikkelen hun vakmanschap met Vakkanjers. Met een echt probleem uit het bedrijfsleven dagen we leerlingen uit innovatieve ideeën te ontwikkelen en oplossingen te bedenken.

Meld je snel aan
Deelname is kosteloos. Wil je meedoen met je klas? Meld je dan aan voor 15 november. Kijk op www.vakkanjers.nl/junior of stuur een e-mail naar info@vakkanjers.nl

 

Aanmelden kan hier

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief