Nieuws

Bètatechniekdag 2019: stilstaan bij beweging

Ben jij bètadocent of toa in het voortgezet onderwijs? Laat je dan inspireren tijdens de Bètatechniekdag op donderdag 28 maart 2019 in Harderwijk. De inschrijvingen voor de workshops zijn nu geopend, dus meld je snel aan!


Conferentie Bètatechniekdag

De Bètatechniekdag is een conferentie georganiseerd door de NVON, met volop inspiratie en informatie voor bètadocenten en toa’s in het voortgezet onderwijs. Tijdens deze conferentie ligt de nadruk op de vakken natuurkunde, scheikunde, biologie en techniek in het vmbo en de onderbouw van havo/vwo. Op de conferentie is er dan ook een divers aanbod aan workshops, en een informatiemarkt met leermiddelen en demonstraties.

 

Openingslezing

De openingslezing op de Bètatechniekdag 2019 wordt verzorgd door Theo Jansen, de ontwerper van de strandbeesten. Zijn op de wind wandelende creaties zijn gemaakt van pvc-buizen, en hebben een ruggengraat, spieren en zelfs zenuwcellen. Theo Jansen werkt al sinds 1990 aan zijn strandbeesten en reist de hele wereld over om op inspirerende wijze te vertellen over zijn werk.

 

Workshops en inschrijven

De inschrijving voor 2019 is nu geopend! Er staan 33 verschillende werkgroepen op het programma, verdeeld over vier rondes. Elke ronde duurt 45 min, met daarna een pauze van 15 min. Sommige workshops zijn extra lang en beslaan daarom twee rondes. Bekijk hier alle workshops en schrijf je in!

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief