Nieuws

4e Rondetafelsessie Techport Kiezen voor Technologie

 

Op dinsdag 25 juni 2019 zal de 4e rondetafelsessie 'Kiezen voor Technologie' plaatsvinden.Tijdens dit overleg schuiven er verschillende partners van Techport aan vanuit het bedrijfsleven, het primair- en voortgezet onderwijs.

 

Voor aanmelden en/of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Danielle van der Mark, Programmaleider actielijn Kiezen.

 

E-mail: danielle.vandermark@techport.nl

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief