Nieuws

Theo Koster betrekt bedrijven, innovatiekracht vanuit de regio groeit

Techport groeit en de betrokkenheid van diverse bedrijven in de metropool Amsterdam wordt alsmaar groter. Graag versterken we dan ook nu de samenwerking met het midden- en kleinbedrijf naast de reeds bestaande succesvolle samenwerkingstrajecten van Techport Industries.


Focus hierbij ligt op Innovatie. Techport zoekt en accelereert komende periode innovatievraagstukken bij bedrijven uit de maakindustrie in het Noordzeekanaalgebied (NZKG) binnen de metropool Amsterdam. Vraagstukken worden opgespoord en opgeschaald naar (collectieve) Techport Innovatieprojecten, denk daarbij aan het organiseren en uitbouwen van de Innovation Tribes en aanverwante activiteiten.

 

Theo Koster zal de komende zes maanden als ‘Business Developer’ de brug tussen klein- midden- en grootbedrijf naar kansen voor de Techport-regio uitbouwen, een echte “stem” naar de Techport-stuurgroep dus. Theo is een bekende in de Nederlandse Maakindustrie: 30 jaar geleden gestart als vakbladjournalist, daarna 15 jaar bij branchevereniging FME. Theo’s netwerk in de Nederlandse industrie is groot en hij spreekt de taal van de ondernemers. Koster: “Ik vind het fantastisch om mijn opleiding, ontwikkelde netwerk en werkervaring van de afgelopen dertig jaar in te zetten voor de regionale maakindustrie, waarin ik woon. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging!”

 

Naast Business Developer is Theo oprichter van startup Araneo-Magna als verbinder vanuit een kansgerichte aanpak. Theo kijkt uit naar samenwerking met u en is bereikbaar via: 06-50245261 en theo.koster@techport.nl

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief