Nieuws

Techport Career Day

Zeshonderd derdejaars leerlingen van het vmbo (KB, GL en TL) en havo maken op 26 september kennis met techniek en wetenschap.


Ruim 25 organisaties verzorgen workshops en demonstraties. De vmbo-leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek. Met de worskhops wil de organisatie deze interesse verder uitbouwen, zodat zij kiezen voor een MBO-vervolg opleiding. De workshops laten de leerlingen uit 3 havo kennis maken met  het technologisch bedrijfsleven. Dit helpt hen bij het  kiezen voor een profiel, vervolgopleiding  en carrière in de techniek, technologie en ICT.

 

Het evenement vindt plaats midden op het inspirerende Tata Steel festivalterrein "de Wereld van Staal".

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief