Nieuws

Techport Career Day

Zeshonderd derdejaars leerlingen van het vmbo (KB, GL en TL) en havo maken op 26 september kennis met techniek en wetenschap.


Ruim 25 organisaties verzorgen workshops en demonstraties. De vmbo-leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek. Met de worskhops wil de organisatie deze interesse verder uitbouwen, zodat zij kiezen voor een MBO-vervolg opleiding. De workshops laten de leerlingen uit 3 havo kennis maken met  het technologisch bedrijfsleven. Dit helpt hen bij het  kiezen voor een profiel, vervolgopleiding  en carrière in de techniek, technologie en ICT.

 

Het evenement vindt plaats midden op het inspirerende Tata Steel festivalterrein "de Wereld van Staal".

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief