Nieuws

Stem op jouw favoriete NH Innovatiepionier

Noord-Holland barst van de innovatiekracht, met een hoge dichtheid aan kleine en grote ondernemingen, kennisinstellingen en organisaties. Samen zorgen zij voor een ongekend innovatieve provincie.


Wie maken dit mogelijk? Zij die binnen deze organisaties buiten de gebaande paden durven te treden en hiermee de weg vrijmaken voor ondernemers om te excelleren en te innoveren: de Innovatiepioniers.

Vaak krijgen deze wegbereiders niet de aandacht die ze verdienen. Daarom presenteren wij op het Innovatiefestival Noord-Holland de Top NH Innovatiepioniers. Iedereen kan Noord-Hollanders nomineren die anderen in de provincie in staat stellen te innoveren en te verduurzamen.Ook verschillende Techport medewerkers zijn genomineerd!

 

Stemmen op jouw favoriet kan hier.

 

Wie maakt kans om in de Top NH Innovatiepioniers te komen? Mensen die:

  • Ondernemers in staat stellen hun innovatiepotentieel te bereiken
  • 18 jaar of ouder zijn
  • Werkzaam of woonachtig in Noord-Holland

 

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief