Nieuws

ROC Nova College in landelijk programma ‘De Uitdaging’

Voldoende én goed vakpersoneel opleiden voor de energietransitie en de innovaties die hiermee gepaard gaan. ROC Nova College tekende samen met negentien andere roc's en aoc’s om samen met bedrijven het klimaat- en energieakkoord in het mbo tot een succes maken.


Edward Straus, programmaleider KIEZEN en LEREN van Techport, tekende namens het Nova College het landelijke mbo-programma 'De Uitdaging' voor klimaat en energie waardoor het nu officieel gestart is. Het is een goede volgende stap in lijn met de MyTec Wind specialisatie die gerealiseerd is met de bedrijven achter de stichting MyTec-Bedrijven. Wil jij als Techport-bedrijf ook bij MyTec aanhaken? Mail naar info@mytec-bedrijven.nl of kijk op https://mytec-bedrijven.nl/lid-worden/ en sluit je aan bij de stichting.

 

Meer weten? Kijk hier!

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief