Nieuws

ROC Nova College in landelijk programma ‘De Uitdaging’

Voldoende én goed vakpersoneel opleiden voor de energietransitie en de innovaties die hiermee gepaard gaan. ROC Nova College tekende samen met negentien andere roc's en aoc’s om samen met bedrijven het klimaat- en energieakkoord in het mbo tot een succes maken.


Edward Straus, programmaleider KIEZEN en LEREN van Techport, tekende namens het Nova College het landelijke mbo-programma 'De Uitdaging' voor klimaat en energie waardoor het nu officieel gestart is. Het is een goede volgende stap in lijn met de MyTec Wind specialisatie die gerealiseerd is met de bedrijven achter de stichting MyTec-Bedrijven. Wil jij als Techport-bedrijf ook bij MyTec aanhaken? Mail naar info@mytec-bedrijven.nl of kijk op https://mytec-bedrijven.nl/lid-worden/ en sluit je aan bij de stichting.

 

Meer weten? Kijk hier!

 

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief